Συστήματα - Αυτοματισμοί

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στο Παγκράτι ή στο Βύρωνα και βρείτε τα πάντα γύρω από τα συστήματα σκίασης χώρου. Αναλαμβάνουμε από την απλή τοποθέτηση τέντας έως και την κατασκευή συστημάτων σκίασης όπως οι πέργκολες.

Οι συνεργάτες μας θα σας κατατοπίσουν υπεύθυνα επί των αναγκών σας, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές του χώρου σας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις λύσεις που θα βρείτε στα καταστήματα Τέντες Τζίμης και επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, για να πάρετε προσφορά!

Τέντες Βύρωνας Παγκράτι 30757993

Καποτίνες

Οι καποτίνες είναι ένα σύστημα σκίασης που διακοσμεί  και προστατεύει το χώρο από τη βροχή και τον ήλιο. Προτείνονται κυρίως για παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων. Ο σκελετός είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, βαμμένο ηλεκτροστατικά. Τα πλαστικά μέρη (εξαρτήματα) είναι από νάιλον. Το ύφασμα μπορεί να είναι πολυεστερικό ή P.V.C.

Μοτέρ

Τα μοτέρ αυτόματου χειρισμού τέντας προσφέρουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο ανά πάσα στιγμή. Σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, με μοτέρ από τους καλύτερους κατασκευαστές. Χειριστείτε τα συστήματα σκίασης του χώρου σας πιο εύκολα από ποτέ.

Βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες είναι πρακτικές και προσφέρουν εύκολο άνοιγμα – κλείσιμο. Αντέχουν σε ακραία καιρικά φαινόμενα και γεφυρώνουν όσα μέτρα ανοίγματος επιθυμείτε. Συνδυάστε το τεντόπανο της αρεσκείας σας και προστατευτείτε όλες τις εποχές του χρόνου.

Εξαρτήματα

Διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε για την ορθή λειτουργία των συστημάτων σκίασης του χώρου σας. Ασφάλειες, γωνίες, συστήματα χειρισμού. Θα βρείτε τα πάντα στα καταστήματά μας.

PVC Ζελατίνες

Προστατεύσετε εξωτερικούς χώρους από τον δυνατό άνεμο και τη βροχή, με κατασκευές από PVC ζελατίνες. Αξιοποιήστε όλα τα τετραγωνικά μέτρα της επιχείρησή σας, ακόμη και το χειμώνα.